Välkommen Olof Karlsson

Olov Karlsson

Välkommen Olof Karlsson, vår nya expertkonsult och projektledare inom myndigheters digitalisering,

Olof är senior projektledare med mer än 15 års erfarenhet som konsult omfattande både verksamhet och IT gällande digital verksamhetsutveckling. Han kommer att ingå i Agios team med drivna verksamhetskonsulter och projektledare som hjälper kunder i offentlig och privat sektor med olika digitaliseringssatsningar. Hans första Agiouppdrag blir som projektledare för införande av ett nytt IT-stöd för dokument- och ärendehantering hos en större offentlig kund.
Stort välkommen Olof!

Har du behov av verksamhetskonsulter gällande säker och effektiv informationshantering?

Vill du veta mer välkommen att kontakta

Konsult Annika Sällström

Annika Sällström
070-373 33 10
annika.sallstrom@agio.se