Ny kund – nytt uppdrag!

Agios konsult Ida Hermansson har fått nytt uppdrag som verksamhetsarkitekt hos en större myndighet. Uppdraget omfattar att ingå i myndighetens team för verksamhetsarkitektur. Myndigheten genomgår en större digital transformation med ambitionen att vara en myndighet i framkant när det gäller digitalisering, e-förvaltning och teknikval. Det första Ida kommer att jobba med är verksamhetsarkitektur inom myndighetens stödsystem.

”- Jag ser framemot att vara med på denna myndighets digitaliseringsresa, att få jobba med delar och helheter och hur dessa hänger ihop i ekosystem på olika nivåer. Tillsammans kommer det i förlängningen bidra till samhällsnyttan...

Ida Hermansson, senior verksamhetsarkitekt hos Agio

Vill du veta mer? Välkommen att kontakta:

Konsult Annika Sällström

Annika Sällström
070-373 33 10
annika.sallstrom@agio.se

2021-04-16T14:54:32+02:00 2021-04-16|Digitalisering, Nyheter, Verksamhetsutveckling|