Vi har budgetsystem i vårt utbud

Agio har tecknat partneravtal med KonsultNet runt produkten QlickPlanner. Agio blir sälj- och implementationspartner av produkten och kommer kunna erbjuda QlickPlanner som en del i sitt erbjudande med QlikView.

– Vi har länge sökt efter ett budgetsystem och nu har vi funnit det vi söker i QlickPlanner. En lösning där man kan dra nytta av de investeringar man gjort i beslutsstöd och samtidigt förbättra budgetprocessen, helt enkelt klockrent, säger Richard Jonsson, VD på Agio.

Agio arbetar målmedvetet med att bygga ett komplett IT-utbud för att stödja effektiva ekonomiska processer. I utbudet finns nu både konsulttjänster och system som gör tillvaron som CFO lite enklare. Med QlickPlanner har vi en lösning som ger rejält mervärde både i form av snabbare processer för budgetering/uppföljning och större ekonomisk medvetenheten i organisationen.

2015-01-08T13:44:40+01:00 2012-12-06|Beslutsstöd, Landsting, Myndighet, Näringsliv, Nyheter|