Vill du vara med och skapa Sveriges effektivaste industri?

Nu söker vi fem nya medarbetare till vårt kontor i Kiruna, där vårt affärsfokus är industriella IT-lösningar.

Agio är ett konsultföretag som arbetar med att leverera effektivare verksamhetsprocesser med hjälp av IT. Våra kunder finns i hela landet, både inom näringslivet och offentlig sektor. Totalt är vi 60 medarbetare stationerade i Kiruna, Luleå och Stockholm, varav en tredjedel är kvinnor.

För oss är det viktigt att jobbet är både utmanande och roligt – något vi uppnår med utvecklande och ofta komplexa uppdrag. Vi arbetar för en stimulerande och engagerande miljö där ansvarstagande och kompetensutveckling är centralt. Du äger din egen personliga utvecklingsplan och vi jobbar aktivt för att uppfylla den på bästa sätt.

Ett utmanande jobb kräver också en bra livssituation och vi värderar en balanserad tillvaro mellan arbete, familj och fritid. Vår ambition är att både kunder och medarbetare ska ha en lång och trygg relation med Agio.

Agio har högsta kreditvärdighet hos UC och har två år i rad utsetts till både Gasellföretag och Superföretag. Vi är kvalitets- och miljöcertifierade och har ett aktivt engagemang i samhällets utveckling. Extra stolta är vi över att det jämställdhetsstipendium vi har tilldelats.

KUNDENS BÄSTA VAL

Agios kompetens finns inom ekonomi, processutveckling och IT. Vi har byggt upp en kompetensmix som ger oss möjlighet att generera nytta för våra kunder. Vår devis vid rekrytering är enkel ”våra konsulter skall alltid vara kundens bästa val”. Det har gett oss en uppsättning konsulter som har ”driv i steget” och dokumenterad erfarenhet av att skapa nytta med IT.

VI BEHÖVER DIG

Agio ser med spänning och förväntan på framtiden och vi utökar vårt kontor i Kiruna med 5 tjänster. Läs mer om de kompetenser vi söker:

Kontaktpersoner:
Jens Olovsson Nicklas Lundqvist
Affärsområdesansvarig Konsultchef
jens.olovsson@agio.se nicklas.lundqvist@agio.se
076-775 27 93 070-367 47 18
2017-05-22T14:04:02+02:00 2016-12-21|Industri, Logistik, Näringsliv, Nyheter, Okategoriserade|