Agio har tilldelats ramavtal med PiteEnergi inom konsulttjänster avseende bl a projektledning, verksamhetsutveckling och systemutveckling. Energibranschen och PiteEnergi står inför stora förändringar där digitaliseringen skapar nya möjligheter. Vi är mycket glada att under de kommande åren vara en partner till PiteEnergi för att tillsammans nå nästa nivå med hjälp av IT.
– Agio har sedan starten för 12 år sedan arbetat med digitalisering hos ett stort antal olika verksamheter både inom offentlig och privat sektor. Även andra energibolag finns i vår kundbas och vi är mycket glada att nu ha fått ett flerårigt avtal med PiteEnergi inom både verksamhetsutveckling och IT, säger Jan Sundström, Agios kundansvarige och försäljningschef.

2017-01-24T08:28:41+01:00 2017-01-24|Energi, Näringsliv, Nyheter, Ramavtal, Verksamhetsutveckling|