Agio har haft den årliga uppföljande revisionen av kvalitetsarbetet. Revisorn Stefan Enblom från Svensk Certifiering har granskat hur Agio integrerat kvalitet och miljöledningsarbete i den operativa verksamheten. Stefan var nöjd med det han såg.

– Agio tar seriöst på kvalitetsarbetet och har integrerat det i sin affärsutveckling på ett bra sätt, konstaterar Stefan.

Nyckeln till att lyckas med ISO är att baka ihop arbetsprocesser, affärsutveckling, miljötänkande och förbättringar till ett paket. Då stödjer ISO verksamheten och gör den effektivare.

– Vår ISO-certifiering har varit en god investering. Vi samlar affärsutveckling, miljöarbete och riskhantering i en och samma plattform. Vi blir helt enkelt mycket bättre på det vi gör med hjälp av ISO, konstaterar Richard Jonsson, VD på Agio.

Agio är certifierade för både kvalitet och miljö sedan 2008. Just nu pågår uppdateringen till 2015-års ISO-standard, som innebär mer fokus på omvärldsanalys och riskhantering, bland annat.

– Med uppdateringen till 2015 så ökar affärsnyttan med ISO-certifieringen ännu ett snäpp, vi blir ännu lite vassare i vårt arbete, avslutar Richard Jonsson.

Vill du har mer information om ISO-certifiering och hur du kan ha nytta av den, kontakta:
Richard Jonsson, VD på Agio, richard.jonsson@agio.se
Stefan Enblom, Svensk Certifiering, stefan.enblom@hallbarhetscirkeln.se

2017-05-22T14:04:01+02:00 2017-05-03|Nyheter, Okategoriserade, Verksamhetsutveckling|