Hej, jag heter Gabriella och arbetar på Agio sedan 2014 med verksamhetsutveckling. Jag brinner för att utveckla processer och verksamheter, att hjälpa kunden på deras förändringsresa och nå resultat. En vanlig dag på jobbet arbetar jag nära ihop med kunden med olika spännande uppdrag för att gemensamt sträva mot uppsatta mål.

Jag arbetar på Agio för att de bryr sig om sina anställda. I ett konsultbolag genererar de anställda värdet och det har Agio verkligen förstått. Agio tar väl hand om sina anställda och ser till att vi trivs och mår bra på jobbet. Det resulterar i att vi gör ett bra jobb vilket ger nöjda kunder. Win-win för alla.

Berätta lite om din bakgrund:
Jag är uppvuxen i Luleå men bor sedan 20 år tillbaka i Stockholm. Innan jag började på Agio hade jag inte arbetat som konsult tidigare, utan haft olika linjeroller som marknadschef och kommunikationschef.

Vad brinner du mest för inom ditt expertområde?
Att utveckla processer och verksamheter. Att kunna se att en organisation arbetar mer effektivt efter genomfört uppdrag är häftigt.

Hur kan en vanlig dag på jobbet se ut?
Tar morgontåget till Göteborg för att arbeta med ett av mina tre projekt. Där träffar jag kollegor och partners som alla har del i det projekt vi arbetar med. Leder ett arbetsmöte under förmiddagen som följs av lunch på en solig terrass med utsikt över Göteborg. Hinner jobba lite med ett av de andra uppdragen på vägen hem. Avslutar dagen med att springa Bellmanstafetten tillsammans med mina kollegor från Agio.

Vilka utmaningar stöter du på i dina roller?
Får hela tiden lära mig nya saker och vidga mina vyer. Arbetar med olika människor med olika bakgrund och kompetens. Ser en utmaning i att kunna samarbeta bra med alla. I rollen som konsult får man vara lite som en kameleont.

Varför jobbar du på Agio?
Agio bryr sig om sina anställda. I ett konsultbolag är det de anställda som genererar värdet och det har Agio verkligen förstått. Agio tar väl hand om sina anställda och ser till att vi trivs och mår bra på jobbet. Det resulterar i att vi gör ett bra jobb vilket ger nöjda kunder. Win-win för alla.

Vad är roligast
Jag tycker att det är roligast att arbeta med utveckling och se resultat av mitt arbete. Att få chansen att vara med under kundens förändringsresa, att komma i mål och få ser hur förändringarna faktiskt skapar en bättre vardag för kunden eller för deras kunder. Sen är det kul att kunna jobba i olika miljöer, både ute hos kund och tillsammans med alla trevliga kollegor på Agio.

Konsult vs linje
Omväxling förnöjer. Att få jobba med olika uppdrag, kunder och roller. Att kunna fokusera på ett uppdrag. När man arbetar i en linjeroll är det så mycket annat som kommer in i vardagen att det är svårt att fokusera på utvecklingsprojekt. Som konsult upplever jag också att jag har större möjlighet att styra min arbetstid.

2018-03-27T08:57:49+02:00 2017-09-11|Konsult, Verksamhetsutvecklare|