Agio leverera idag modern applikationsdrift där en av våra större kunder nyligen förlängt vårt åtagande. Uppdraget innebär att Agio tillhandahåller en drift som säkerställer tillgängligheten till kundens vitala system och därmed bidrar till stabilitet i kundens produktion. 

 – Det roligaste med uppdraget är det proaktiva arbetet, och att vi har ett mycket bra samarbete med kunden, säger Josef Larson som är teamleader för tjänsten. 

 Tjänsten är framgångsrik. Med fokus på effektivisering av processer, proaktivitet och löpande förbättringar har tjänsten kontinuerligt tagit in nya applikationer i avtalet och samtidigt tagit ansvar för mer komplicerade typer av ärenden.  

 – Vi ser att tjänsten levererar en stor nytta idag, men det innebär inte att vi nöjer oss. Idag söker vi därför en senior applikationstekniker som ytterligare kan förstärka vårt team och lyfta leveransen till nya höjder, säger Nicklas Lundqvist konsultchef på Agio i Kiruna. 

 Agio har vana av komplexa leveranser och proaktiva arbetssätt, vilket är viktigt vid leveranser av applikationstjänster i stora och komplexa organisationer där flera olika leverantörer är inblandade. 

 – När en kund väljer att förlänga avtalet är det ett bevis på att vi lyckas fullfölja våra höga ambitioner med uppdraget. Att strategiskt arbeta nära våra kunder, med högt verksamhetskunnande i kombination med IT-kunskap, är en framgångsfaktor, säger Jens Olovsson, affärsutvecklare på Agio. 

2018-05-30T11:04:19+02:00 2018-05-30|Experttjänster, Nyheter|