Jobba hos oss

Jobba hos oss 2017-05-22T14:03:59+00:00

Arbeta på Agio

Att arbeta på Agio innebär att arbeta med ett målmedvetet gäng som strävar efter att ge kunden det allra bästa. Vi är ett företag i ständig utveckling.

Vill du jobba på ett företag med norrländska värderingar?

Till vårt kontor i Stockholm söker vi dig som vill arbeta med utmanande konsultuppdrag i balans med ett väl fungerande familjeliv. Just nu söker vi BI-och Sharepointutvecklare samt projektledare och verksamhetsutvecklare. Läs mer om de lediga tjänsterna via länkarna till höger.

Kundens bästa val

Agios kompetens finns inom ekonomi, processutveckling och IT. Vi har byggt upp en kompetensmix som ger oss möjlighet att generera nytta för våra kunder. Vår devis vid rekrytering är enkel ”våra konsulter skall alltid vara kundens bästa val”. Det har gett oss en uppsättning konsulter som har ”driv i steget” och dokumenterad erfarenhet av att skapa nytta med IT.

Balans mellan arbete och fritid

Ett utmanande jobb kräver också ett balanserat liv och vi prioriterar dig som värderar en balanserad tillvaro mellan arbete, familj och fritid.

Pålitlighet

Medarbetare och kunder ska känna att Agio är ett företag man kan lita på.

Trovärdighet förtjänas genom att vi lever upp till våra åtaganden, det vill säga visa att vi är en pålitlig samarbetspartner och arbetsgivare.

Närhet

Samarbetet mellan Agio och våra kunder präglas av att vi är närvarande och bjuder på våra bästa sidor, professionalism, engagemang, öppenhet och respekt.

Resultat

Vårt arbete mäts bäst genom den nytta vi skapar hos våra kunder. Vårt mål är att vara en attraktiv arbetsgivare. Genom att bygga ett team baserat på en kombination av personlighet, kompetens och medarbetarrespekt samtidigt som vi arbetar stenhårt för lönsamhet lägger vi grunden för ett bolag där alla blir en tillgång för företaget och ”en i gänget”.

Vi vill utvecklas och fortsätta vara den bästa arbetsgivaren. Ett högt mål som ställer krav på lyhördhet och personligt engagemang i samverkan med affärsmannaskap.

Anslutna till Almega

Agio är anslutna till Almega och anställningsavtal upprättas i enlighet med Almegas riktlinjer.