Att arbeta på Agio

Att arbeta på Agio 2017-05-22T14:03:57+00:00

I ständig utveckling

Agio är ett IT-konsultbolag som främst inriktar sig på dokumenthantering och beslutsstöd. Kunderna finns inom både offentlig sektor och näringsliv. Vår affärsidé är – effektivare processer med IT.

Företagets tydliga inriktning, ordnade verksamhetsstyrning och väl förankrade värdegrund har gjort Agio till ett lönsamt och stabilt bolag att verka och utvecklas i. Vi har högsta kreditvärdighet hos UC och har två år i rad utsetts till både Gasellföretag och Superföretag.

Vår ambition är att både kunder och medarbetare ska ha en lång och trygg relation med Agio.

Personalidé

Med en platt organisationsstruktur, korta beslutsvägar och nära till företagsledningen har medarbetarna stora möjligheter till påverkan.

För oss är det viktigt att jobbet är både utmanande och roligt, något vi uppnår med utvecklande och ofta komplexa uppdrag. Vi arbetar för en stimulerande och engagerande miljö där ansvarstagande och kompetensutveckling är centralt. Du äger din personliga utvecklingsplan som vi tillsammans jobbar aktivt med för att uppfylla genom utbildning och rätt uppdrag.

Ett utmanande jobb kräver en bra livssituation och vi värderar en balanserad tillvaro mellan arbete, familj och fritid.

Utmaning

Våra konsulter skall alltid vara kundens första val och vår vision är att vara bäst i Sverige inom våra kompetensområden. Agio betyder mervärde och det ska vi leverera i allt vi gör.

För att trivas hos oss behöver du vara drivande, engagerad, ansvarstagande, tycka om att jobba nära kunden och se en utmaning i att leverera mervärde i alla situationer. Du är utåtriktad, social och vill var en del av ett målmedvetet gäng som strävar efter att ge kunden det allra bästa.

Vi finns på tre orter i sverige

Våra kontor finns idag i Luleå, Stockholm och i Kiruna.