Konsultintervjuer

Konsultintervjuer 2020-12-15T09:11:10+01:00

Funderar du på hur det är att jobba på Agio?

Här hittar du intervjuer med våra konsulter.

”Agio har en bra värdegrund, ett sunt tänk med balans mellan arbete och fritid, samt en ekonomisk stabilitet.”

Intervju med William Dinborn, BI-utvecklare.
Agio verkade ha en bra värdegrund, ett sunt tänk med balans mellan arbete och fritid och en ekonomisk stabilitet. När det var dags för mig att skriva mitt examensarbete fantiserade jag och min exjobbspartner Emil om att få skriva exjobbet på Agio! Så vi satte ribban högt och placerade Agio som nr 1 där vi vill skriva vårt exjobb. Under en arbetsmarknadsmässa tog vi oss i kragen och spatserade fram, presenterade oss och sa att vi vill skriva vårt exjobb på Agio, och så blev det!

Läs hela intervjun med William här

”En trygg och omhändertagande arbetsgivare där jag får chans att utvecklas.”

Intervju med Savå Tillakoy, Projekt- och Förvaltningsledare.
Jag valde Agio tack vare den platta organisationen och för att man bryr sig om sina anställda. Det är en väldigt trygg arbetsgivare. Jag har alltid ansett det vara stimulerande och roligt att ha flera bollar i luften samtidigt. Att på det även kunna byta uppdrag för att bredda min kompetens inom olika områden, samt ha goda och kompetenta kollegor som ett team bakom mig. Under mina intervjuer med Agio blev jag bekräftad att allt nämnt ovan stämde överens med deras principer.

Läs hela intervjun med Savå här

”En trygg arbetsgivare samtidigt som jag får omväxling och utveckling i mina uppdrag”

Intervju med August Berg, IT-arkivarie.
Det är roligt att jobba på Agio!
Jag tycker att kombinationen av intressanta uppdrag,  duktiga kollegor och prestigelös och familjär stämning i hela företaget är helt perfekt. Man behöver aldrig vara rädd att fråga om något är oklart och man lär sig nya saker hela tiden.  Det är också kul att känna att mina kunskaper och erfarenheter tas tillvara och kommer till nytta.

Läs hela intervjun med August här

”Stabilt och tryggt tillsammans med en bra balans mellan arbete och fritid”

Intervju med Tomas Larsson, kravanalytiker.
Vi på Agio har en ”inga problem” inställning, vi är flexibla.
Hos ledningen avspeglas detta genom att man ser till hela individen, både att det ska fungera bra i arbetet och att fritid ska fungera. Jag sökte mig till Agio efter att ha samarbetat med dem (som kund) och tyckte kulturen på företaget kändes stabil och trygg.

Läs hela intervjun med Tomas här

Möjligheten att bidra till Sveriges digitalisering

Intervju med Ida Hermansson, verksamhetsarkitekt.
På Agio får jag möjlighet att kombinera det jag gillar;
att arbeta självständigt och i team. -både hos kund och tillsammans med andra konsulter på Agio. Det är varierande arbetsuppgifter, både vad gäller innehåll och tidsomfattning. Jag får möjlighet att arbeta med digitalisering och utveckling av verksamheter som jag är min kärnkompetens.

Läs hela intervjun med Ida här

Konsult Gabriella Blombäck

”Det bästa är att se hur förändringarna skapar en bättre vardag för kunden”

Intervju med Gabriella Blombäck, verksamhetsutvecklare.
Agio bryr sig om sina anställda
. I ett konsultbolag är det de anställda som genererar värdet och det har Agio verkligen förstått. Agio tar väl hand om sina anställda och ser till att vi trivs och mår bra på jobbet. Det resulterar i att vi gör ett bra jobb vilket ger nöjda kunder. Win-win för alla.

Läs hela intervjun med Gabriella här

”Jag drivs av att göra skillnad”

Intervju med Susanne Edgert, projektledare och verksamhetsutvecklare.
Att vara konsult på Agio är stimulerande och roligt då jag upplever att mina projekt är utmanande och utvecklande.  Att samarbeta och dryfta utmaningar i uppdrag med kollegor ger energi och höjer både min egen kompetensutveckling och kvaliteten på mina leveranser. Vi har en platt organisation med närhet till ledningen och där jag känner att jag kan påverka både i stort och smått.

Läs hela intervjun med Susanne här

Konsult Maria Brodin

”Nyttoeffekten av vår insats får en värdemätare på plats”

Intervju med Maria Brodin, verksamhetsutvecklare.
Jag trivs väldigt bra på Agio. Som konsult är det mycket ensamarbete i olika uppdrag. Hos Agio har jag arbetskamraterna och vi uppmuntras av ledningen att stötta varandra i vardagen.

Läs hela intervjun med Maria här

Konsult Jens Olovsson

”Jag förser riktiga gruvarbetare med rätt IT-system”

Intervju med Jens Olovsson, verksamhetsutvecklare.
Att arbeta på Agio är otroligt givande. Företaget har ett driv och fokuserar på vad som är viktigt – en framgångsrik kombination som resulterar i projekt präglade av arbetsglädje och lyckade leveranser.

Läs hela intervjun med Jens här

Konsult Veronica Flymalm

”Belöningen är att hjälpa användarna fatta beslut”

Intervju med Veronica Flymalm, systemutvecklare
På Agio känner jag mig betydelsefull och delaktig och man känner att alla på företaget har del i och även ett stort medansvar i företagets framtid.

Läs hela intervjun med Veronica här

Konsult Peter Foberg

”Känslan av det lilla familjeföretaget är påtaglig”

Intervju med Peter Foberg, verksamhetsutvecklare
Här är det ingen klyscha att chefens dörr alltid står öppen. Att man har så stor delaktighet i planering och resultat gör att jag vill anstränga mig lite mer än vanligt. Detta gör att jag nästan alltid går till jobbet med ett leende på läpparna.

Läs hela intervjun med Peter här