Jag får arbeta med övergripande visioner till konkreta åtgärder

Jag får arbeta med övergripande visioner till konkreta åtgärder 2020-05-26T16:03:32+02:00

Intervju med August Berg

Roll: IT-arkivare
Började hos Agio: 2019
Placeringsort: Stockholm
Det bästa med att arbeta på Agio: En trygg arbetsgivare samtidigt som jag får omväxling och utveckling i mina uppdrag

Det är roligt att jobba på Agio! Jag tycker att kombinationen av intressanta uppdrag,  duktiga kollegor och prestigelös och familjär stämning i hela företaget är helt perfekt. Man behöver aldrig vara rädd att fråga om något är oklart och man lär sig nya saker hela tiden.  Det är också kul att känna att mina kunskaper och erfarenheter tas tillvara och kommer till nytta.   

När jag började på Agio var jag sugen på ett omväxlande arbete där man hela tiden ställs inför nya miljöer och situationer.  Därför sökte jag mig till konsultvärlden. Att jag valde just Agio berodde på att jag tyckte om stämningen tillsammans med att möjligheterna att få jobba med det jag helst av allt ville. Jag kan meddela att detta också visade sig stämma. 

Min vardag skiftar sig mycket. Ena stunden kan jag jobba med E-arkivlösningar för nästa stund vara projektledare för systemuppgradering för att därefter utbilda i dataskyddsfrågor. 

Ett spännande uppdrag jag haft var som tillförordnad objektspecialist för ett kommunövergripande ärendehanteringssystem. Att lösa många konkreta problem och kunna tillämpa nyttan med systemet ingick i uppdraget.  
Känslan av att visa människor möjligheter till att genomföra ett bättre och effektivare arbete känns kul!   

Den största utmaningen och det roligaste också, är att från övergripande visioner kunna ta fram konkreta åtgärder som tillämpas i praktiken. Lite som att från olika råvaror tillaga och servera en god maträtt! 

Jag vill också tillägga att det verkligen råder bra och schysta arbetsvillkor på Agio vilket känns tryggt.