Nyttoeffekten av vår insats får en värdemätare på plats

Nyttoeffekten av vår insats får en värdemätare på plats 2020-05-05T13:18:12+02:00

Konsult maria brodin

Intervju med Maria Brodin

Roll: Verksamhetsutvecklare och projektledare
Började hos Agio: 2011
Placeringsort: Stockholm
Det bästa med att arbeta på Agio:
Företagets höga ambitioner vid leveranser och den goda gemenskapen mellan medarbetare och företagsledning.

 

Jag trivs väldigt bra på Agio. Som konsult är det mycket ensamarbete i olika uppdrag. Hos Agio har jag arbetskamraterna och vi uppmuntras av ledningen att stötta varandra i vardagen. Vi får många tillfällen att träffas för kompetensutveckling, stöd och inte minst samvaro.

Innan jag började arbeta hos Agio hade jag som kund sett hur företaget skaffade uppdrag och utförde dem. Agio har en speciell ärlighet mot sina kunder som jag uppskattar mycket.

Mina uppdrag ute hos kund löper ofta över lång tid. Verksamhetsutveckling tar tid och en vanlig arbetsdag följer jag kundens arbetstider och anpassar mig efter uppdragets behov. Dagarna fylls av många intressanta möten med både med enstaka personer och större grupper. Vid behov håller jag utbildningar i arbetssätt eller IT-stöd.

Det finaste med mitt yrke är när de medarbetare jag hjälpt att införa ett nytt arbetssätt återkommer efter en tid och berättar hur deras arbete har effektiviserats och/eller kvalitetssäkrats. Nyttoeffekten av min och Agios insats får en värdemätare på plats.