BI-arkitekt till Agio Stockholm

BI-arkitekt till Agio Stockholm 2017-08-21T09:54:56+00:00
Stockholmstrafik

Arbetsbeskrivning

Som senior BI-arkitekt kommer du att arbeta i projekt av varierande storlek med allt från backend till frontend. Ditt arbete kommer att innebära arkitekturutredningar, analyser av kundkrav och skapande av funktionella lösningar, arkitektfrågor och implementation av lösningar. Du får en spännande arbetsvardag med stora utvecklingsmöjligheter och bra kompetensutveckling. Vi expanderar personellt vår verksamhet i Stockholm men våra kunder finns över hela landet. I din roll kommer du att aktivt medverka för att bygga en stark leveransgruppering inom BI/DW i Stockholm.

Kravspecifikation

Du har minst 9 års erfarenhet av BI-lösningar. Du ska ha arbetat i en arkitektroll sedan tidigare och ha goda referenser från uppdrag där du haft den rollen. Du har erfarenhet av framförallt Microsoft verktyg, positivt med erfarenhet av SAP Business Objects, QlikView, SharePoint samt Kimball metoden. Du är van att presentera och förklara lösningar för styrgrupper och ledningspersonal. Du har en examen från universitet eller högskola. Du har goda kunskaper i svenska och engelska och är bra på att uttrycka dig i tal och skrift. Våra kunder inom BI/DW finns både i privat och offentlig sektor, exempelvis Kronofogden, DHL Express, DHL Frights, Sida, LKAB, Minelco, SCB och Scania.

Personliga egenskaper

Du prioriterar kundnyttan och har ett affärsmässigt synsätt. Du har en mycket god problemlösningsförmåga, och starkt engagemang. Eftersom du ofta arbetar tillsammans med kund och kollegor i projekt och andra åtagande är du samarbetsinriktad och en lagspelare med goda ledaregenskaper.

SKICKA DIN ANSÖKAN TILL:

jobb@agio.se

Kontaktperson

Per Ekström
Tfn: 08-22 77 02 eller 070-548 52 31