IT-arkivarie, Stockholm

IT-arkivarie, Stockholm 2019-11-04T16:58:35+00:00

Agio har lång erfarenhet inom digitalisering av myndigheters informationshantering. Hos oss arbetar några av Sveriges vassaste konsulter inom området och vi ska bli fler!

Vi söker Dig som brinner för den offentliga sektorns digitalisering. Har du arbetat som konsult med myndigheters informationshantering, bevarande och informationssäkerhet är du mitt i prick för den vi söker.

Din kommande roll
Du kommer att ingå i vårt team med verksamhetskonsulter med expertkompetens inom myndigheters informationshantering och bevarande.
Dina uppdrag matchas med dina personliga drivkrafter och erfarenheter. De kan omfatta att leda förberedelser gällande digitalisering av myndigheters arkivfunktioner, dokument- och ärendehantering samt införande av nya system och rutiner. Vi jobbar även med uppdrag gällande strategier för bevarande, informationsanalyser och strukturering av informationstillgångar.

Dina erfarenheter
Vi söker dig som har några års arbetslivserfarenhet som arkivarie och vill jobba med digitalisering inom offentlig sektor. Du har en högskoleexamen inom Arkivvetenskap (min 60 hp/40 p), och gärna också kompetens inom Systemvetenskap eller annan IT-relaterad utbildning och/eller erfarenhet.

Vi erbjuder dig
Agios personalidé är att det skall vara kul och utvecklande på jobbet. Vi arbetar i en stimulerande miljö som genomsyras av engagemang, kunskap och ansvar. Vi erbjuder en miljö där människor trivs.
Du kommer att ingå i ett team med 20 andra drivna projektledare, förvaltningsledare, arkivarier och verksamhetsutvecklare som alla hjälper våra kunder med att effektivisera och förbättra sina verksamheter med hjälp av IT. Hos oss möts IT och verksamhet!

Vi erbjuder en trygg anställning med kollektivavtal — vi tar ansvar för Dig och Dina kollegor.

SKICKA DIN ANSÖKAN TILL:

Lockas du av digitaliseringen möjligheter och vill vara med och bygga framtidens offentliga sektor!
Urval sker löpande, så vänta inte med din ansökan.

Välkommen med din ansökan!

Ansökan skickas till: annika.sallstrom@agio.se 

 

Kontaktinformation

Konsult Annika Sällström

Annika Sällström, Utbudsområdesansvarig
annika.sallstrom@agio.se
070-373 33 10