Projektledare, verksamhetsutvecklare och kravanalytiker, Stockholm

Projektledare, verksamhetsutvecklare och kravanalytiker, Stockholm 2017-12-21T14:09:01+00:00
Konsult Susanne Edgert i fjällen

Susanne Edgert, projektledare och verksamhetsutvecklare hos Agio

Agio växer och söker verksamhetsutvecklare, projektledare och kravanalytiker för spännande och omväxlande uppdrag hos olika uppdragsgivare inom både offentlig och privat sektor. Du kommer att ingå i ett team med 20 andra kollegor som alla hjälper våra kunder med att effektivisera och förbättra sina verksamheter, med eller utan IT. Vi söker dig som har erfarenhet av myndigheters informationshantering eller försäkringsbranschen.

Vi söker dig

Agio ser med spänning och förväntan på framtiden och vi expanderar vår konsultgrupp i Stockholm.
Läs mer om de kompetenser vi söker just nu:

Projektledare och Verksamhetsutvecklare
Kravanalytiker

Agios erbjudande

Agios affärsidé är – effektivare processer med IT. Kunderna finns inom både offentlig sektor och näringsliv. Företagets tydliga inriktning, ordnade verksamhetsstyrning och väl förankrade värdegrund, avseende både ekonomistyrning och delaktighet, har gjort Agio till ett lönsamt och stabilt bolag att verka och utvecklas i. Vår ambition är att både kunder och medarbetare ska ha en lång och trygg relation med Agio.

Att vara konsult hos Agio är en möjlighet för dig att i olika uppdrag både utveckla din kompetens och samtidigt bidra till förbättringar hos våra kunder.  På Agio har vi en stimulerande och engagerande miljö där ansvarstagande och kompetensutveckling är centralt.

Du äger din personliga utvecklingsplan- ett avtal som vi tillsammans jobbar aktivt med för att uppfylla genom mentorskap, rätt uppdrag och utbildning.

Ett utmanande jobb kräver en bra livssituation och hos oss värderas en balanserad tillvaro mellan arbete, familj och fritid högt. Agio är ett tryggt företag och naturligtvis har vi kollektivavtal.

Agio är idag 75 medarbetare som arbetar med uppdrag hos olika kunder i rollerna projektledare, verksamhetsutvecklare, förvaltningsledare, kravanalytiker, systemutvecklare, IT-arkitekter mfl. Mer än en tredjedel av Agios medarbetare är kvinnor.

Utmaning

Våra konsulter skall vara kundens första val och vår vision är att vara bäst i Sverige inom våra kompetensområden. Agio betyder mervärde och det levererar vi i de uppdrag vi gör.

De som trivs bäst hos oss är vara drivande, engagerade, ansvarstagande, tycker om att jobba nära kunden och ser en engagerande utmaning i att leverera mervärde i alla situationer.  Du är utåtriktad, social och vill vara en del av ett målmedvetet gäng som strävar efter att ge kunden det allra bästa.

 

Kontaktperson

Annika Sällström
Affärsansvarig utbudsområdet Ledning och informationshantering

Tfn: 070-373 33 10

Skicka din ansökan till:
annika.sallstrom@agio.se