Systemutvecklare inom .NET

Systemutvecklare inom .NET 2020-05-18T10:27:12+02:00
Kollage med några av Agios konsulter

Vi har egentligen bara två mål. Skapa en bättre vardag för våra kunder, och ha väldigt roligt medans vi gör det! Vi vet också att för att uppnå dessa mål behöver vi omge oss med människor som likt oss brinner för att realiserar digitala lösningar och som har en inre drivkraft att skapa mervärde i allt de gör. Är du en person som har ett genuint intresse för mjukvaruutveckling, mobilutveckling och tror på de agila arbetssätten? Trivs du med att arbeta i en självständig roll men också ingå i kreativa och nytänkande team? Då vill vi prata mer med dig! Vi söker nu nya medarbetare till kontoren i Stockholm, Luleå och Kiruna.

Vilka är Agio

Agios affärsidé är – effektivare processer med IT. Kunderna finns inom både offentlig sektor och näringsliv. Vår tydliga inriktning, ordnade verksamhetsstyrning och väl förankrade värdegrund, avseende både ekonomistyrning och delaktighet, har gjort Agio till ett lönsamt och stabilt bolag att verka och utvecklas i. Vår ambition är att både kunder och medarbetare ska ha en lång och trygg relation med Agio.

Att vara konsult hos Agio är en möjlighet för dig att i olika uppdrag både utveckla din kompetens och samtidigt bidra till förbättringar hos våra kunder. På Agio har vi en stimulerande och engagerande miljö där ansvarstagande och kompetensutveckling är centralt.

Personliga egenskaper

Vi ser gärna att du:
• Är en driven, engagerad och kunskapssökande problemlösare
• Har arbetat inom .NET och förstår dessa ramverk och dess tillämpningar
• är en lagspelare
• Har en akademisk utbildning eller liknande
• behärskar svenska i tal och skrift

Vad vi erbjuder

På Agio får du chansen att utvecklas till ett ess inom ditt kompetensområde. Vi vet att varje persons utvecklingsresa ser annorlunda ut och vi skräddarsyr därför din utvecklingsplan så du har de absolut bästa förutsättningarna för att göra de kliv i din karriär som du vill.
Ett utmanande jobb kräver också ett balanserat liv och vi prioriterar dig som värderar en balanserad tillvaro mellan arbete, familj och fritid.

Vi vill utvecklas och fortsätta vara den bästa arbetsgivaren. Ett högt mål som ställer krav på lyhördhet och personligt engagemang i samverkan med affärsmannaskap. Självklart är Agio kollektivavtalsanslutna.

Formellt krav

Våra uppdrag är ofta säkerhetsklassade och du skall därför klara en kontroll mot polisens belastningsregister.

Skicka din ansökan till:

Kontaktperson

Konsult Manne Berg

Manne Berg
Tfn: 0703-110 100